En muista milloin kirja olisi vienyt näin mukanaan, että alkoi jo pelätä sen loppumista ja toivoi sen jatkuvan vielä.Tämä kirja on kertakaikkiaan loistava, piteliäs, yllättävä, hauska ja säälimätön!!!

Tarina kertoo 4 miehestä; ystävyksistä Georgesta ja Fraserista sekä veljeksistä Leonista ja Saulista sekä tietysti Jeesuksesta, Jumalasta ja kaikista niistä muista mihin ihminen voi uskoa ( tai olla uskomatta.)Se kertoo myös limaisesta Hollywoodista, helvetistä, kuolemasta,kunnon ihmisistä ja myös suuresta rakkaudesta naiseen, mieheen, jumalaan, itseensä.Ja siitä miten kukoistuksesta pudotus on aina nopein ja vahingoittavin.

Tarinat tulevat kuin lapsen suusta, tarinoina.Syitä ja seurauksia ei selitetä puhki, ne vain kerrotaan.Sanat ovat pääosassa, kauniita, vangitsevia.Harhamieli.Hippiläppää.Ihmisiä elämänsä käännekohdissa, valinta jonka teet hyvään tai pahaan.Tarina muutoksesta tai muuttumattomuudesta, ihan miten vain päätät.

Vaikea on sanoa, onko teos uskonnon vastainen vai myönteinen; ehkä rehellinen kuvaus siitä miten uskontoa kaupallistetaan ja toisaalta miten siitä kuitenkin jotkut joskus saavat todellisen avun ja lohdun.Jenkkilä ei armoa saa eikä varsinkaan Hollywoodin unelmatehdas.

"Pahuus ei kyseenalaista itseään, vain toivo kyseenalaistaa itseään.Jopa lahjomattomat ovat lahjotavissa, jos he eivät hyväksy erehtymisen mahdollisuutta."Tämä on kirjan kantava teema.

Loppuun lainaus Pudlishers Weeklyn arvostelusta: "Putoamistemppu on kyynisen huumorin ja koskettavan hartauden riemuvoitto.Se on yhtä aikaa häijyn sarkastinen ja riemukkaan energinen seikkailu, joka lähestyy pyhää kuvaamalla maallista".