Tämä kirja alkoi todella lupaavasti: koukkua toisensa perään, koko ajan vihjailua mitä seuraavaksi paljastuukaan mutta se menetti tehonsa, kun tätä tehokeinoa todellakin käytettiin koko ajan.Niin paljon, että se oli lopulta vain ärsyttävää.

Lääkäri David beck on menettänyt vaimonsa traagisesti -sarjamurhaajalle.Mies ei ole millään tapaa toipunut vaimonsa murhasta vaan 8 vuoden jälkeenkin on toipilas.uudet suhteet ei onnistu, surutyö jyllää paikallaan.Sitten Beckin sähköpostiin tulee viesti tuntemattomalta mutta sanoma on tuttu, sanoja, paikkoja, tapahtumia jotka vain beck ja hänen vaimonsa voivat tietää.Onko Elizabeth sittenkin elossa? ja jos on, kuka on haudattu Elizabetin sijasta? Mikä on kaiken tämän takana ? miksi poliisi suhtautuu niin epäluuloisesti Beckiin ja lopulta miten miljardööri Griffin Scope tähän liittyy?

Näitä arvoituksia vatvotaan sitten loputtomasti, yli 300 sivua vihjailua ja tiedonmurusia niin, että lukian tekisi mieli joko hypätä heti loppuun tai alkaa paiskoa kirjaa pitkin seiniä.Voisi jopa sanoa, että tämä dekkari on ärsyttävän hyvä.

Suosittelen niille jotka haluavat pohtia mysteeriä hiljakseen ja joilla ei ole kiire päästä loppuun.