Takakannen tekstinmukaan tämä hengentuote on ollut suurmenestys.Ihmetellä sopii, miksi.

 Kirja kertoo 4 blondista, jotka ymmärtävät jotein merkityksellistä elämästään, ehkä. Kauneudella itsensä elättänyt malli/näyttelijä huomaa saaneensa huoran maineen etsiessään aina miehen kesäksi saadakseen kesätalon.Lehtikolumnisti menettää hallinnan, kun mies kapinoi ja viettää hurjan kokaiinipitoisen yön näyttelijäystävänsä ( ja vähän muidenkin)kanssa.Vainoharhainen prinsessa, josta on vaikea saada selvää mikä on totta ja mikä mielikuvitusta, tajuaa olevansa väärässä elämässä.Kirjailija joka lähtee tutukimusmatkalle Lontooseen huomaa olevansa tutkimusmatkalla rakkuteen.

Nämä naiset luovat kuvan kammottavasta maailmasta missä sukupuolet taistelevat, seksi on pelkkää kaupankäyntiä ja elämä suorittamista ja kuviteltujen odotusten täyttämistä.Kukaan ei voi luottaa kehenkään; ei mieheensä, ei ystäviinsä ; ei mihinkään.Kaikki vetävät jotain roolia, joista eivät voi päästää irti vaikka voivat pahoin katsoessaan totuutta elämästään.

Hahmot ovat kauttalinjan vastenmielisiä kukin omalla tavallaa, allekirjoittanut ei ainakaan voinut mitenkään samaistua yhteenkään päähenkilöistä, tai muistakaan henkilöistä. Ainoa asia mitä lukemisen jälkeenmiettimään jäi oli se, miksi tämä kirja on pitänyt kirjoittaa? Mitä kirjailija halusi maailmalle tällä kertomukseen antaa?  -Pahoinvointia? -Kuvotusta?