Tämä on varmaan Kallio-sarjan parhaimmistoa; juonirakenne on napakka, tapahtumat soljuvat loogisesti ja yllätyksiäkin löytyy.Aihe on raskas, seksuaalinen riistäminen eri muodoissaan tulee kirjassa julmasti esille.Aikoinaan paljon keskustelua herättynyt prostituutiolaki ei ole vielä voimassa vaan vaikuttajat argumentoivat oman kantansa tueksi vanhat tutut kliseet: itse "uransa" valinneet yksityisyrittäjät, pirihuorat, riistetyt alalle pakotetut tuontitavarat jne. On miestä, joka kertoo julkisesti huorissa käynnistään, julkistyrkkyä ja narsistia.Rakkauden nälkää ja epätoivoa.

Kallion yksityiselämä on yhtä hankalaa kuin ennenkin, johtamiskyvyltään ailahtelevainen ja priorisointiin kykenemätön Maria ei luota alaisiinsa sen vertaa että joskus jättäisi rikospaikalle menemättä.Niin yöllä kuin päivällä perheeestään piittaamatta Maria lähtee ! Lapset on jo isompia ja isompia on ongelmatkin. Avioliittokin osoittaa rakoilemisen merkkejä, kun kiireinen arki uraohjuspariskunnan elämässä painaa päälle.

Julkis prostituoitu tapetaan ennen suoraa lähetystä, huora löydetään pahasti viileltynä ja muitakin ruumiita tulee.Liittyvätkö rikokset toisiinsa ja minkä mausteen soppaan antaa kuva, joka todentaa presidentin seksuaalisen suuntautumisen ? Onko kyseessä isojen poikien isompi leikki?